Villa Medusa Temple

Вила Медуза се наоѓа на само 2 минути од центарот на градот, во близина на црквата Св. Јован.

Вилата располага со елитни соби, двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби. Како и со парно греење, ТВ, Wi-Fi и сауна.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Вила Медуза. 070/333-859

Share on:

Етно Вила

Етно Вила е реновирана стара Влашка куќа изградена во 1875 година.

Вилата располага со 2 етно апартмани и 3 етно соби со паркинг, бесплатен Wi-Fi интернет, кабловска ТВ, летна кујна изградена од камен .

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Етно Вила. 078/277-691

Share on:

Вила Папу

Вила Папу се наоѓа во близина на галеријата Никола Мартиноски, во маалото познато како Струнга.

Вилата располага со: две двокреветни студија, еден трокреветен/четворокреветен апартман, два петокреветни апартмани и еден шестокреветен апартман.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Вила Папу. 078/303-244

Share on:

Вила Мечка

Вила Мечка се наоѓа во близина на улицата на Тодор Проески.

Вилата располага со вкупно 7 соби/апартмани од кои: 2 еднокреветни/двокреветни соби, 3 трокреветни соби и 2 апартмани со капацитет за сместување на 4-5 лица. Сите соби и апартмaни се луксузно опремени со тоалети, комплетно опремени кујни, ТВ, Wi-Fi и греење.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Вила Мечка.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)