ПОНУДА 2: On Top Apartments и пицерија Рома

On Top Apartments и Пицерија Рома ја објавуваат понудата бр. 2 која е уште понеодолива од првата.

Понуда бр. 2 за користење на #ваучер за туризам во #OnTopApartments Крушево, во соработка со Пицерија Рома – Крушево :

?Одберете романтичен викенд во Крушево. Мир, прекрасна природа и тивки ноќи. Ви Нудиме пакет од:
* 3 ноќевања за две лица
* 3 доручеци за две лица
* 2 ручеци ( или вечери) за две лица.

* Оброците се користат по следниот редослед:
* Ден 1- Check In во апартманот после 12:00часот
* Ден 2- Доручек и ручек/вечера
* Ден 3- Доручек и ручек/ вечера
* Ден 4- Доручек, check out од 10:30 до 11:00 часот.

ОВАА ПОНУДА ВАЖИ ЗА ДВЕ ЛИЦА СО КОРИСТЕЊЕ НА ВАУЧЕРОТ ЗА ТУРИЗАМ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА.

* За секој дополнителен оброк се доплаќа на лице место во Ресторан Рома Крушево.
* За дополнително ноќевање се доплаќа на лице место во On Top Apartments Крушево.
– За секакви дополнителни информации, екстра кревети, модификации на понуди, јавете се на телефон:
☎️ 078 843 685

Share on:

Улицата на Тоше во ноќните часови

Во вечерните и ноќните часови Улицата на Тоше изгледа подеднакво убаво. Боите на цвеќињата и тревата се впечатливи како и дење, тишината е засилена, а песните на Тоше доаѓаат до израз и споменикот сјае.

Чекорот по улицата во вечерните часови по крушевските скали сега има поинакво чувство. Тука е пријатниот мирис, тука се песните и јасно е осветлено името на улицата. Центарот на Крушево доби уште едно убаво место по кое не смеете да не поминете во вашите вечерни прошетки.

Улицата ја има истата енергија како и при дневна светлина. Дефинитивно, ова е едно од најубавите места во Крушево.

Share on:

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Голем GIVEAWAY на On Top Apartments

On Top Apartments со голем GIVEAWAY за најверните следбеници. Овој GIVEAWAY е најголемиот досега и не смеете да го пропуштите.

On Top Apartments доделуваат 4 ваучери од по 1 000 денари и 6 ваучери од по 500 денари.

За да дознаете како да ги добиете ваучерите посетете ја официјалната Фејсбук страница на апартманите, или пак одете директно на Фејсбук објавата со клик ТУКА.

On Top Apartments и Викенд во Крушево се секогаш тука да го направат вашиот престој во Крушево поубав.

Share on:

ИЗГЛЕДА ПРЕУБАВО Започна уредувањето на улицата на Тоше

Иницијативата за разубавување на улицата кое го носи името на пејачот Тоше Проески започна со засадување на дрвца, а ќе продолжи со инсталирање озвучување од која ќе се слушаат песни на Тоше и засадување на цвеќиња.

Оваа акција ја спроведуваат општина Крушево, здруженијата од Платформата за развој на туризмот и Манифестација НКС „Десет дена Крушевска Република“, а со цел да ја разубават оваа улица која е во центарот на градот.

Викенд во Крушево ја поддржува оваа акција која сигурни сме ќе помогне во кампањата #ДомаСиЕДома но и ќе го направи Крушево поубаво за туристите ова лето.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)