Блог форма


  • Ве молиме внесете наслов за вашата објава
  • Изберете категорија за вашата објава
  • Оставете празно место после секој таг
  •  
    Save Draft

Блог објави


Промовирајте се на Викенд во Крушево Една од главните идеи на новиот веб портал weekendinkrusevo.com е Крушево и се што нуди да биде видливо на интернет и овој портал, од една страна, да претставува уште една опција за промоција на
Крушево – ко шо го гледам јас… Е тоа ти е бачко рај на земјата. Од кај да почнам да зборам за Kрушево, а да не пропуштам нешто важно. Ај од сам почеток, а тоа ти е Скопската автобуска од
Секоја година во Крушево, Светски настани во параглајдерство и змајарство Воздухопловната Федерација нa Македонија (ВФМ) во 2018-та година го организираше на 20-то Европско првенство во змајарство класа 1 (Hanggliding) и 8-мо Светско Првенство во змајарство класа 5 (Rigid wings) во
Параглајдингот како вистинска атракција, секоја година меѓународни првенства со стотици учесници Едно од поголемите меѓународни првенства во параглајдинг кои се одржале во Крушево изминативе неколку години, а да не е од редот на Европско или Светско првенство, беше Македонско-унгарско пред-светско

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)