Блог форма


  • Ве молиме внесете наслов за вашата објава
  • Изберете категорија за вашата објава
  • Оставете празно место после секој таг
  •  
    Save Draft

Блог објави


Високо на 1 400 метри Веќе зборувавме и пишувавме за Мечкин камен. Боите кои се распостелуваат на ова историско место се најубави оваа есен. На пат кон ова истовремено излетничко место е и полетиштето за параглајдинг. Тоа е неизбежно. И
Мечкин камен деновиве – неповторлива прилика Само што сонцето угрее секое место во Крушево е од убаво – поубаво. Така е и деновиве на Мечкин камен. Прошетката до Мечкин камен е уште една опција за љубителите на Крушево и природата.
Дали сте за прошетка во октомври? Место: Крушевско Езеро Никогаш нема да ви станеме досадни со нашите фотографии и текстови за Крушевско Езеро и околината. Тоа место не’ обзема и во овие есенски денови, час врнежливи, час студени, ама секогаш
Хуманоста на Тоше ја продолжуваме По 14-ти пат се одржа ултрамаратонот во чест на Тоше Проески, а спомен куќата „Тодор Проески“ на 16 октомври започна со хуманитарна акција која ќе трае се до 25 јануари. Покрај пеењето она што Тоше

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)