Хотел Скорпион

Хотел Скорпион се наоѓа веднаш наспроти Спомен куќата на Тодор Проески и Гумење. Во близина на хотелот можете пеш да прошетате до вештачкото Крушевско езеро, како и до црквата Св. Недела.

Во Скорпион може да го искористите и Вашиот ваучер за туризам

Располагаат со 15 модерно опремени апартмани со по два, три и четири легла, купатило, ТВ, Wi-Fi, греење, паркинг и се што е потребно за пријатен престој.

Покрај апартманите, можете да уживате во нивниот ресторан Либра, во кој се приготвуваат прекрасни и вкусни јадења.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Скорпион.

? vikendvokrusevo@yahoo.com
☎ 075/851-850

Share on:

Апартмани Никола

Апартмани Никола се наоѓаат во центарот на градот. Во нивна близина се наоѓаат локалните кафулиња, како и пицериите, рестораните, мини маркети, паркот и плоштадот.

Располагаат со три комплетно опремени апартмани, кои имаат сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, греење, во нивна близина има паркинг простор.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Никола. 078/347-164

Share on:

Апартмани Сани

Апартманите Сани се наоѓаат во центарот на градот, зад црквата Св. Јован. Во нивна близина се наоѓаат познатите крушевски пицерии и ресторани,мини маркети, како и Градскиот парк и плоштадот.

Апартманите располагаат со 4 комплетно опремени апартмани, со вкупно 12 лежаи. Секој од апартманите има сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, парно греење, голем двор и сопствен паркинг.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Сани. 075/292-413

Share on:

On Top Apartments

Оn Top Apartments се наоѓаат на улицата Тодор Проески, кои исто така се во центарот на градот. Во нивна близина се наоѓаат сите познати ресторани и пицерии,мини маркети, како и Градскиот парк и плоштадот.

Апартманите располагаат со три комплетно опремени апартмани, па секој од нив располага со сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, греење, тераса. Два од апартманите се трокреветни, додека еден е четворокреветен.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со On Top Apartments. 078/843-685

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)