Блог форма


  • Ве молиме внесете наслов за вашата објава
  • Изберете категорија за вашата објава
  • Оставете празно место после секој таг
  •  
    Save Draft

Блог објави


За нови викенди во Крушево во 2023 Многу викенди заедно поминати, а во последните денови од 2022 година да наздравиме за уште повозбудливи викенди во Крушево во Новата 2023-та. Крушево станува се поомилено место. Туристите се тука буквално секој викенд.
АТВ тура со водич – ново доживување во Крушево Крушево, одново, нуди нови искуства. Посетете го Крушево и уживајте во возењето на АТВ четирицикл по падините на Бушева планина, а ние ќе се погрижиме да имате добар домаќин и водич.
Октомври е месецот на Тоше, научивме убава лекција Октомври е месецот на Тоше во Крушево. Последниот концерт на 5-ти октомври и трагичната смрт на 16-ти октомври се одбележаа со концерт и традиционалниот маратон од Нова Градишка до Крушево. Тоше живее
Пример за готварство – СОУ „Наум Наумовски Борче“ домаќин на најголемите имиња во областа Крушевското средно училиште, особено угостителско-туристичкиот дел, стануваат дел од и домаќини на се поголеми настани во областа на готварството. На 5-ти октомври во СОУ „Наум Наумовски

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)