Апартмани Ана

Апартмани Ана се наоѓаат веднаш до жичарницата. На само 5 минути од центарот на градот. Веднаш до апартманите се наоѓа маркетот ,,Џокере”, каде можете да набавите се што ви е потребно.

Располагаат со еден фамилијарен апартман за шест лица, кој има своја кујна, купатило, ТВ, Wi-Fi, греење, посебен влез, голем двор и скара, како и сопствен паркинг простор.

Апартманите Ана имаат се што ви е потребно за пријатен престој.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Ана.

070/599-131

Share on:

НУЛИ апартмани

Нули Апартмани се наоѓаат во близина на двата хотели Монтана Палас и Панорама хотел и спа. Од центарот на градот се оддалечени 10 минути. Во близина се наоѓа црквата Св. Троица, како и мини маркет.

Располагаат со два комплетно опремени апартмани, со сопствено купатило, мини кујна ,ТВ, Wi-Fi, греење, тераса, паркинг.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со НУЛИ Апартмани.

vikendvokrusevo@yahoo.com
☎ 072/ 264 – 157

Share on:

Maya’s Apartments

Маја Апартмани се едни од поновите апартмани во Крушево.

Се наоѓаат во близина на жичарницата, а од центарот на градот се оддалечени 5 минути.

Располагаат со два модерно опремени апартмани, кои имаат сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, греење на струја, сопствен паркинг простор, голем двор и скара.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Maya’s Apartments.

071/356-761

Share on:

Апартмани Дорис

Апартмани Дорис се наоѓаат на главниот пат, во близина на Спомен куќата на Тодор Проески и Гумење. Веднаш до нив има неколку маркети, во кои можете да набавите се што ви е потребно. Од центарот на градот се оддалечени само 5 минути.

Располагаат со 3 модерно опремени апартмани, кои имаат сопствено купатило, мини кујна, ТВ, Wi-Fi, греење, паркинг и се што ви е потребно за пријатен престој.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Дорис.

076/483-700

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)