Ви треба место за вашиот престој во Крушево? Ние сме тука да ви понудиме хотели, вили и приватно сместување. Контактирајте не!
☎ 075 252 133
ФБ
Инста


museums krusevo

Доколку не сте биле во Крушево или пак доколку сакате да дознаете повеќе за нашиот град контактирајте го нашиот водич Наум Прешоски.
Тел: 075 976 898
Е-пошта: naum.jktravel@gmail.com
Социјални мрежи:
ФБ
Инста

На нашата интернет страница во делот Крушевски искуства ќе најдете предлог-тури кои може да ви послужат како водич. Исто така, можете да го контактирате тимот на Викенд во Крушево за сите информации што ви требаат.


Современо, брзо и професионално. Такси услуга за превоз во државата и странство – Такси Благојче

Доколку сакате да закажете тандем летање користете ги контактите подолу☎ 070 333 859
☎ 075 252 133

Секоја информација за Крушево е достапна на:
☎ 075 252 133
ФБ
Инста

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)