Блог форма


  • Ве молиме внесете наслов за вашата објава
  • Изберете категорија за вашата објава
  • Оставете празно место после секој таг
  •  
    Save Draft

Блог објави


Браво за Наум Наумовски Борче, храната е растечки туристички адут Туристичкиот потенцијал расте, а ако мислевте дека ќе зборуваме за параглајдингот, некој нов настан во Крушево или Крушевското Езеро… нема да биде така. Овој пат ќе пишуваме за еден друг

Месец на ремек дело

Posted by Sotir on  March 2, 2023

0
Месец на ремек дело Во најкраткиот месец од годината имавме еден несекојдневен настан кој се протегаше сите 28 дена. Во месец февруари се прикажаа најдобрите три филмови од Берлинскиот филмски фестивал за човекови права. Се емитуваа филмовите „Aya“, „A House
Еден е Тоше… Помина уште еден роденден Во снежно Крушево се одбележа уште еден роденден на Тоше. Со негови фанови од државата и странство Тоше Проески повторно живееше преку своите песни. Снежно утро со густа магла. Студено време кое ги
Како да си поминеш убаво во Крушево во 2023? Крушево и без снег атрактивно! Доказ се бројните туристи секој ден во Новата година. 2023-та носи многу возбуда во Крушево, а почетокот на истата покажува дека Крушево станува се повеќе атрактивно.

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)