4 години Викенд во Крушево – кои се нашите планови?

Еве не’!!! 4 години заедно со вас, драги наши следбеници, поддржувачи на нашата работа и обожаватели 😜

Точно на денешниот ден славиме 4 години откако ја креиравме фејсбук страницата која денес е извор на прекрасни фотографии, корисни информации и заеднички восхит на Крушево. Крушево е она што не спојуваше изминатите 4 години со сите вас, а во наредните години веруваме дека ќе продолжиме да се дружиме.

Над 5 000 следбеници на социјалните мрежи и продолжуваме да растеме. Во 4 години вложивме труд, време и многу желба и сигурни сме дека го заслуживме вашето внимание и вашата поддршка. Останете со нас, да го одбележиме 5-от, 6-от, 7-от… 44-от роденден 😁

Во само 4 години успеавме да:

  • Да надминеме бројка од над 6 000 следбеници на Facebook и Instagram комбинирано
  • Да имлементираме еден проект за да овозможиме подобра промоција на Крушево
  • Да создадеме врска со угостителите како што никој досега не создал и да служиме како линк меѓу нив и Вас
  • Имлементиравме 5 иницијативи
  • Доделивме 2 награди
  • Создадовме неколку производи со нашиот бренд (пр. маски)

Во годините позади нас покажавме и општествена одговорност.

  • Предводевме кампањи за поддршка на сместувачките капацитети
  • Ги поддржувавме локалните ресторани, кафулиња и пицерии
  • Имплементиравме иницијатива за подигнување на свеста за заштита од коронавирусот

Го креиравме и нашиот веб сајт преку кој овозможуваме дополнителна услуга за вас, драги наши.

Сакаме да продолжиме со уште поуспешна работа во периодот што следи. Затоа, по повод нашиот роденден сакаме да ве поканиме да ни испраќате ваши фотографии и текстови со цел да го одбележиме заеднички. Исто така, ги очекуваме и вашите предлози како да се подобри.

4 години ВИкенд во Крушево – Вашиот онлајн туристички водич

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)