Хуманитарен културен викенд во Крушево

Овој викенд ќе се одржат неколку настан кои ќе го одбележат Денот на волонтерството 5-ти декември.

Настанот е насловен како Хуманитарен културен викенд и е во организација на ОО Црвен Крст Крушево.

Еве што ќе има на програмата:

  • Театарска претстава „Само за твоите уши“, сабота, 17:00 и 21:00, театар Крушево
  • Училишен бенд и поетски вечери“, недела, 18:00

Цената за еден од настаните изнесува 70 денари, додека за целосната програма само 100 денари.

Настанот го предводат младите кои се волонтери во организацијата на Црвен крст во Крушево и оваа не е прва нивна активност. Зошто го кажуваме ова? Затоа што нема да погрешите ако присуствувате!!!

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)