Вила ла Мунте за ново задоволство од Крушево

И со короната Крушево добив нови, проширени и подобрени сместувачки објекти. Денес ќе ја посетиме Вила ла Мунте.

Оваа вила е скоро реновирана и оспособена со 8 апартмани кои нудат комфор, современ изглед и, секако, одлична локација. Дека локацијата е навистина одлична погледнете ја фотографијата подолу.

Апартманите се целосно опремени и подготвени се за сите годишни времиња. Она што за нас е најпривлечно се живите бои кои ги обележуваат апартманите во кои, топло препорачуваме, ќе престојувате.

Следете ја Фејсбук страницата на Вила ла Мунте или контактирајте го нашиот тим за да ве поврземе со ова ново задоволство од Крушево.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)