Вашето место за нови спомени од Крушево

Свети Никола бутик хотел {by skar} е место за нови спомени од Крушево.

Располага со 8 соби кои имаат свои имиња (како: Св. Никола, Никола Мартиноски, Доилка и др.) кои во себе носат големо значење за Крушево.

Хотелот се наоѓа во центарот на градот, а истиот е во сопственост на пицерија Скар чии специјалитети ќе може да ги пробате како дополнително искуство.

Понудата на Свети Никола бутик хотел вклучува појадок и бесплатно кафе, додека самите соби нудат пријатен и модерен амбиент, од терасите може да уживате во пејзажите од Крушево и фасадата на објектот е уште едно обележје и на брендот и на град Крушево.

За да се информирате подетално и да резервирате следете ги следниве контакт адреси:

072 820 820
svetinikolahotel@gmail.com
Facebook.com
Instagram.com

Свети Никола Boutique Hotel by skar – Вашето место за нови спомени од Крушево.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)