ПОГЛЕДНЕТЕ Панорамски приказ на неколку локации на Крушево

Од веб порталот macedoniafromabove.mk подготвија нови 360 степени панорами од неколку локалитети на Крушево:

  • Поглед на градот,
  • Крушевско Езеро
  • Крст на Св. Преображение,
  • Скијачки центар Станич
  • Мечкин Камен,
  • Споменик Илинден,
  • Спомен куќа „Тодор Проески“,
  • Споменик Слива,
  • Полетувалиште за параглајдинг,
  • Црквите Св. Никола, Св. Преображение и Св. Богородица

Панорамите од овие локалитети погледнете ги на следниот линк.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)