Секој слободен ден нова мото тура

Доцното лето е атрактивно за многу активности меѓу кои и мото турите. Нашите другари моторџии и денес се на разноликите предели на Крушево и ја истражуваат околината на мотор.

Денеска моторџиите се на пределот од скијачкиот центар Станич, кон крушевското село Острилци, манастирот во околината на с. Журче и се завршува преку Бирино до Мечкин Камен.

Денешната тура, која е во тек додека го пишуваме овој напис, е искористување на слободното време за ваква високо адреналинска активност. Тоа покажува дека Крушево е без малку совршена дестинација за активен одмор, за одмор со можности за ниско и високо адреналински активности.

Крушево е место каде што батериите можете да ги наполните преку мото тури, вело и планинарски, пешачење или возење четирицикл, параглајдинг и друго.

Крушево – твојата дестинација за активен одмор.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)