НУЛИ апартмани

Нули Апартмани се наоѓаат во близина на двата хотели Монтана Палас и Панорама хотел и спа. Од центарот на градот се оддалечени 10 минути. Во близина се наоѓа црквата Св. Троица, како и мини маркет.

Располагаат со два комплетно опремени апартмани, со сопствено купатило, мини кујна ,ТВ, Wi-Fi, греење, тераса, паркинг.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со НУЛИ Апартмани.

vikendvokrusevo@yahoo.com
☎ 072/ 264 – 157

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)