Апартмани Никола

Апартмани Никола се наоѓаат во центарот на градот. Во нивна близина се наоѓаат локалните кафулиња, како и пицериите, рестораните, мини маркети, паркот и плоштадот.

Располагаат со три комплетно опремени апартмани, кои имаат сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, греење, во нивна близина има паркинг простор.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартмани Никола. 078/347-164

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)