On Top Apartments

Оn Top Apartments се наоѓаат на улицата Тодор Проески, кои исто така се во центарот на градот. Во нивна близина се наоѓаат сите познати ресторани и пицерии,мини маркети, како и Градскиот парк и плоштадот.

Апартманите располагаат со три комплетно опремени апартмани, па секој од нив располага со сопствено купатило, кујна, ТВ, Wi-Fi, греење, тераса. Два од апартманите се трокреветни, додека еден е четворокреветен.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со On Top Apartments. 078/843-685

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)