Апартмани Алекс за релаксирачки и удобен престој

Апартмани Алекс се наоѓаат во центарот на Крушево кои истовремено нудат и такси услуги.

Луксузни апартмани со различен број на легла и свежо реновиран амбиент кој ќе ве намами кога еднаш ќе престојувате тука уште еднаш да дојдете.

Екстериерот е подеднакво убав како и ентериерот. Овие нови апартмани ќе го направат вашиот престој во Крушево релаксирачки и удобен.

Погледнете подолу уште неколку фотографии и контактирајте не’ за да ве сместиме во еден од најудобните апартмани во Крушево.

Контактирајте не’ на следниве адреси:

vikendvokrusevo@yahoo.com
078/324-980

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)