Апартман Нане – вистинско место за одмор

Апартман Нане е еден пријатен апартман во Крушево во непосредна близина на хотелската зона. Околината на апартманот нуди прекрасна природа, чист воздух и мир, а гостопримството ќе ве изненади позитивно.

Ако сакате пријатна атмосфера, опремен апартман со телевизија, бежичен интернет и место за паркинг тогаш изберете го апартман Нане.

Свежината која ја носи овој реновиран апартман ќе ви овозможи вистински одмор.

Контактирајте не’ и ќе Ве поврземе со Апартман Нане. 075/618-684

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)