Ресторан Мета

Градот Крушево има голема бројка на угостителски објекти, меѓу кои: три хотели (од кои два моментално се во функција), поголем број на кафеани и ресторани, неколку пицерии, кафулиња и еден ноќен клуб. Ноќниот живот претежно во летниот период нуди доста различни видови на забави, главно во кафулињата, но во последните неколку години популарни за излегување се и рестораните и пицериите кои исто така нудат своја програма.

Во непосредна близина на локалните кафулиња кои ги организираат најдобрите вечерни журки се наоѓа ресторан Мета со привлечен амбиент и големо мени со вкусна храна. Ресторанот, поточно, се наоѓа на Улицата на Тоше и околината е уште една причина да ја посетите и летната тераса на овој ресторан.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)