Етно гостилница

Градот Крушево има голема бројка на угостителски објекти, меѓу кои: три хотели (од кои два моментално се во функција), поголем број на кафеани и ресторани, неколку пицерии, кафулиња и еден ноќен клуб. Ноќниот живот претежно во летниот период нуди доста различни видови на забави, главно во кафулињата, но во последните неколку години популарни за излегување се и рестораните и пицериите кои исто така нудат своја програма.

Етно гостилница е едно традиционално место во центарот на Крушево каде што ќе пробате вкусна скара и многу други специјалитети карактеристични за ова поднебје. Етно амбиентот е одлика на ресторанот и оттука вашиот апетит дополнително ќе нарасне.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)