Промотивно видео за Крушево #ДомаСиЕДома

Во сабота во Крушево ќе се снима видео спот за промоција на градот во рамки на кампањата #ДомаСиЕДома.

Видеото ќе ги опфати најголемите атракции во Крушево и сето тоа ќе биде комплетирано во едно видео парче за туристичка промоција насочена кон домашните туристи.

Вакви видеа Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот подготвува за повеќе дестинации низ Македонија и истите имаат за цел да привлечат поголем број на туристи од државата.

Видеото ќе имате можност да го погледнете ексклузивно и на нашиот портал

Крушево – вашата најбезбедна дестинација за ова лето.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)