,,Олд Скул” Кафе

Градот Крушево има незавидна бројка на угостителски објекти, меѓу кои: три хотели (од кои два моментално се во функција), поголем број на кафеани и ресторани, неколку пицерии, кафулиња и еден ноќен клуб. Ноќниот живот претежно во летниот период нуди доста различни видови на забави, главно во кафулињата, но во последните неколку години многу популарни за излегување се и рестораните и пицериите кои исто така нудат своја програма.

Old School Krusevo e кафуле во центарот на Крушево кој ја има најубавата и најголема тераса за летна шема на отворено. Не ја пропуштајте можноста при посетата на Крушево да пиете кафе на познатата тераса во “Олд Скул”, но и навечер да отидете на рок свирки кои редовно се одржуваат во овој локал, каде настапуваат голем број на познати рок групи од Крушево и цела Македонија. Кафулето и внатрешно е уредено во препознатлив и уникатен стил. “Олд Скул” е место каде ќе го почувствувате “ритамот” на ноќниот живот во Крушево.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)