Пицерија ,,Андора”

Градот Крушево има завидна бројка на угостителски објекти, меѓу кои: три хотели (од кои два моментално се во функција), поголем број на кафани и ресторани, неколку пицерии, кафичи и еден ноќен клуб. Ноќниот живот претеќно во летниот период нуди доста различни видови на забави, главно во кафичите, но во последните неколку години доста популарни за излегување се и рестораните и пицериите кои исто така нудат своја програма.

Уште една добро позната крушевска пицерија која се наоѓа во центарот на градот, каде можете да уживате во убавата пица и специјалитети кои се подговуваат веќе долги години. Дефинитивно нема да згрешите ако ја посетите и оваа пицерија и едноставно да уживате во добрата услуга и забавите со жива музика.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)