Како на слика нацртано – Крушево

Уникатната поставеност на куќите во Крушево создаваат една несекојдневна глетка. Од речиси секоја страна на градот може да се направат прекрасни фотографии и со часови можеме да се восхитуваме на самиот град и коријата околу.

Сепак, западната страна од градот го нуди најдобриот поглед. Токму од оваа страна ние од Викенд во Крушево ги правиме најубавите портрети од Крушево. Погледнете и восхитувајте се.

Кога зборуваме за вечерните или ноќни пејсажи погледот кон хотел Монтана Палас нуди најповолна перспектива за „зграпчување“ на ноќни пејсажи.

Сепак следната фотографија направена од When in Krusevo покажува дека поставеноста на Крушево нуди разновидни пејсажи. Во продолжение погледнете две фотографии, при денска светлина и во вечерни услови, и ќе се уверите дека Крушево е како измислено за фотографија.

Share on:
Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)