Блог форма


  • Ве молиме внесете наслов за вашата објава
  • Изберете категорија за вашата објава
  • Оставете празно место после секој таг
  •  
    Save Draft

Блог објави


Ете го снегот 😍 Размислував неколку дена да напишам текст со кој ќе го најавиме снегот во Крушево. Барем, нашата временска прогноза така кажуваше. Но, еве, текстот не се склопи ама снегот дојде 😆 Крушево е обелено. Вчера имавме поројни
Сончево и убаво, сте поминале тука? Се наоѓаме во еден период во кој се случуваат големи временски промени. Ако, минатиот викенд го искористивме за прошетка, наредни викенди веројатно е дека ќе имаме мали наноси од снег. Но, останува да видиме.
Високо на 1 400 метри Веќе зборувавме и пишувавме за Мечкин камен. Боите кои се распостелуваат на ова историско место се најубави оваа есен. На пат кон ова истовремено излетничко место е и полетиштето за параглајдинг. Тоа е неизбежно. И
Мечкин камен деновиве – неповторлива прилика Само што сонцето угрее секое место во Крушево е од убаво – поубаво. Така е и деновиве на Мечкин камен. Прошетката до Мечкин камен е уште една опција за љубителите на Крушево и природата.

Викенд во Крушево

Викенд во Крушево

error

Уживате во нашиот сајт? Споделете да дознаат и другите. :)